Welkom bij Total Business


Total Business                                                           Tel: 0294 773002
Kobaltstaat 18/20                                                         Fax: 0847 275 679
1411 AM Naarden

Correspondentieadres:
Postbus 86                                                               Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
1380 AB Weesp

ABN-AMRO
BTW Nummer
KVK nummer

: 4356 14 002
: NL1676.28.367.B01
: 32102701 te Hilversum • Total Business is een van de meest gerespecteerde leveranciers van promotionele producten met een team dat beschikt over meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van marketing en zakelijke promotionele activiteiten. Onze gewaardeerde klanten accepteren van ons alleen het beste en dat is precies waar ons team voortdurend naar streeft en ook daadwerkelijk weet te bereiken. Wij zijn trots op onze ongeëvenaarde productkennis en hebben een diepgaand begrip van de behoeften van onze klanten, naast een groot online productaanbod met meer dan 15.000 producten en natuurlijk de meest concurrerende prijzen. Deze combinatie van doelstellingen en diensten onderscheidt ons van de concurrentie en wij blijven altijd onze grenzen verleggen.

 • Onze klanten

  Onze klantenkring is zeer uiteenlopend, iets waar wij trots op zijn. Van boeiende én bloeiende kleine en middelgrote bedrijven tot een aantal van de meest gerespecteerde Europese grote spelers in de markt. Maar ook overheidsorganisaties, ziekenhuizen, winkels, universiteiten, scholen, liefdadigheidsinstellingen, verenigingen en sportclubs weten ons te vinden. Voor een greep uit onze klantenkring kunt u een kijkje nemen bij onze referenties.

 • Hoe onze klanten onze producten gebruiken

  Bedrijven en organisaties in heel Europa maken gebruik van onze producten om hun merken, producten, diensten en evenementen te promoten. Hierbij kunt u denken aan premiums voor conferenties, beurzen en tentoonstellingen maar ook aan bedrukt textiel voor sportevenementen, incentives voor werknemers, bedank- of felicitatiegeschenken voor jubilea, relatiegeschenken voor klanten en giveaways voor productlanceringen. De lijst van mogelijkheden en toepassingen voor onze uitgebreide selectie van producten is eindeloos en onze verkopers staan altijd graag voor u klaar om u te voorzien van gedegen en doordacht professioneel advies.

 • Ons assortiment

  Wij zijn trots op het feit dat wij het grootste en het meest up-to-date productassortiment in Europa, met meer dan 15.000 artikelen, kunnen leveren aan onze gewaardeerde klanten. Zorgvuldig geselecteerd om aan de hoge eisen en verwachtingen van onze opdrachtgevers te voldoen. Daarnaast denken wij graag met u mee over de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van Custom made relatiegeschenken en promotionele artikelen.

Onze klanten zeggen:

De service is geweldig het gaat snel, vriendelijk heel prettig. De bestelling is nog niet geplaatst of je hebt al een volledig idee over wat het gaat kosten. :D Nergens ben ik zo snel geholpen en had ik mijn artikelen zo snel.

Jelmer / Klant

Bedankt voor jullie bestelling, er is netjes op tijd geleverd, en het product ziet geweldig uit

Sterke punten:

Besproken en nog boven verwachting

The Young Ones / Klant

Prima, er wordt altijd snel gereageerd en geinformeerd over de producten

Sterke punten:

prima, er wordt altijd snel gereageerd en geinformeerd over de producten

josvandermeulen / Klant

Onze klanten

Een paar van onze klanten van grote tot kleine MKB bedrijven

 

Rabobank relatiegeschenken Post relatiegeschenken relatiegeschenken Gemeente Amstelveen
gemeente Amsterdam relatiegeschenken  Sony relatiegeschenken American express relatiegeschenken
 getronics relatiegeschenken
lmere poort relatiegeschenken erasmus mc Relatiegeschenken hilti relatiegeschenken ikea relatiegeschenken
makita relatiegeschenken new york pizza Relatiegeschenken Nikon relatiegeschenken TNO relatiegeschenken
umcg relatiegeschenken uwv relatiegeschenken ernst en young relatiegeschenken Yacht randstad relatiegeschenken
vpro relatiegeschenken schuttelaar en partners relatiegeschenken twente relatiegeschenken rtv drente relatiegeschenken
politie relatiegeschenken koninklijke marine relatiegeschenken motorola relatiegeschenken rijksoverheid relatiegeschenken