Menu Sluiten

Bedrukkingsmogelijkheden

Afdrukproces / afwerkingsopties

Tegenwoordig zijn er veel afwerkingsopties voor uw weggeefactie, afhankelijk van het model.
We hebben deze afwerkingsopties hieronder kort samengevat.

Op de productdetailpagina heb je een selectie van de beschikbare opties.

1. producten afdrukken met het zeefdrukproces (maximaal 4 kleuren):

zeefdruk

Zeefdruk is een drukproces waarbij de drukinkt op het te bedrukken product wordt gedrukt met een rubberen wisser door een fijnmazige stof . In de gebieden van de stof waar geen kleur moet worden afgedrukt volgens de afgedrukte afbeelding , worden mesh-openingen ondoorzichtig gemaakt met een sjabloon.

Voor het bedrukken wordt een vernis aangebracht om de duurzaamheid van het logo te vergroten. Het voordeel van deze methode is dat deze zowel voor hout, kunststof als metaal kan worden gebruikt

2. Producten graveren met lasergravure:

lasergraveren

Bij lasergravure wordt uw logo met een laserstraal op het product gegraveerd. Door de hoge energie van de straal wordt het materiaal zodanig verwarmd dat het verdampt waar de laserstraal het raakt.

Dit proces creëert tastbare contouren. Lasergraveren is duurzaam en duurzaam, maar ook water- en veegvast. Producten van hout of metaal kunnen worden gegraveerd.

3. Verfijn producten met een 4-kleuren fotoprint:

fotobedrukking

Er zijn veel producten die kunnen worden afgedrukt met het fotoprintproces . Het voordeel van een fotoprint is dat het eindproduct eruitziet als een kleurenlaserprinter. Uw logo of andere lay-outs kunnen uit meerdere kleuren bestaan, kleurverlopen en kleurgradaties zijnbij dit proces geen probleem.

4. Druk geen producten af, maar verfijn ze met een reliëfdruk:

reliëfbedrukking

U kunt uw logo in reliëf aanbrengen op onze lederen producten. Het logo is hier kleurloos in reliëf. De verwarmde stempel wordt op het licht vochtige leer gedrukt. Dit proces kan ook op hout worden toegepast.

Heeft u nog vragen?

We beantwoorden graag al uw vragen.
Neem contact met ons op, wij verheugen ons op uw aanvraag!